Suomalainen terätehdas

PALVELUT

Laatuterä suunnittelee, valmistaa ja huoltaa yrityksenne terät suomalaisessa terätehtaassamme, Janakkalassa.

Keskitymme toiminnassamme laatuun ja nopeisiin toimitusaikoihin sekä ratkaisuihin, jotka parantavat asiakkaidemme tuotteiden laatua ja tuottavuutta. Käytössämme on viimeisintä teknologiaa edustavat hionta- ja mittakoneet, jotka mahdollistavat asiakaskohtaisten terien valmistuksen ja suunnittelun.

Laatua kokemuksella

Tervakoskella toimiva Laatuterä Oy on perustettu vuonna 1986. Yrityksessämme on kokemusta terien huollosta 40 vuoden ajalta sekä erikoisterien valmistuksesta CNC-tekniikalla 20 vuoden ajalta.

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja valmistamaan metalliteollisuuden lastuavat työkalut asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioonottaen. Työkalujen huolto ja pinnoitus sekä muutostyöt kuuluvat Laatuterä Oy:n tarjoamaan kokonaisvaltaiseen palveluun.

Työkalut ilman pitkiä seisokkeja

Toiminnan avaintekijöiksi olemme määritelleet laadukkuuden, joustavuuden ja toimintanopeuden. Osaava henkilökunta, hyvä sijainti ja asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu varmistavat pitkäjänteisen yhteistyön. Pienetkin tuotesarjat valmistuvat nopeasti ja tehokkaasti.

Työkalujen tiedot tallennetaan terätietokantaan, mikä nopeuttaa uusintatilauksen toimitusta ja varmistaa työkalujen samankaltaisuuden.

Kysy lisää, pyydä tarjous:
Kimmo Särkioja
myyntipäällikkö
+358 50 417 89 45
kimmo.sarkioja@laatutera.fi

Laatuterä Oy — Suomalainen terätehdas © 2019 — tietosuojaseloste »